Reguli Forum

Aici sunt postate regurile interne pentru acest site, ele sunt valabile pentru toate categoriile de utilizatori sau chiar si vizitatori.

 1. Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membrii înregistraţi în comunitatea FORUM IMM.

  Regulamentul este aplicat în toate categoriile aparţinătoare forumului indiferent de grad; regulamentul este respectat de toată lumea.

  Orice membru deja înregistrat acceptă în mod tacit acest regulament.

  FORUMUL IMM este menit să ofere o atmosferă caldă, prietenoasă pentru comunitatea FORUM IMM.

  În scopul de a menţine ordinea şi un sentiment de comunitate, toţi utilizatorii ar trebui să citească şi să urmeze această politică. Prin utilizarea FORUM IMM şi participarea la discuţii aici, utilizatorii sunt de acord cu aceşti termeni.


  Reguli de conduită

  Următoarele reguli de conduită trebuie să fie urmate în orice moment atunci când se utilizează FORUMUL IMM:

  1. Username-ul nu trebuie sa conţină cuvinte vulgare sau cu tentă rasială.

  2. Se va evita folosirea unui username asemănator cu unul deja existent, precum şi folosirea drept username a numelui unei societăţi sau a unei pagini de web.

  3. Sunt interzise : imaginile şi/sau cuvintele pornografice, imaginile brutale, imaginile şi/sau cuvintele cu caracter discriminatoriu sau rasist, imaginile politice, etc.

  4. Postarea de fişiere, informaţii sau alte asemenea cu încălcarea drepturilor de autor şi a drepturilor conexe, precum şi a oricaror drepturi ale terţilor sunt interzise. Reproducerea acestora fără permisiunea autorilor reprezintă o încălcare a legilor în vigoare. Nu ne asumăm în niciun fel obligaţia de a proteja pozele sau alte asemenea afişate în cadrul forumu-lui, de a despagubi autorii şi nici de a ajuta autorii să fie despăgubiţi pentru eventuale pagube.

  5. Nu se vor posta discuţii şi nu se vor deschide topicuri despre subiecte care contravin legilor României (incluzând dar fără a se limita la informaţii false, vulgare, defăimătoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale) sau care instigă la încălcarea acestor legi.

  6. FORUM IMM nu are nicio responabilitate pentru conţinutul mesajelor postate de către membri.

  7. Utilizatorii FORUM IMM sunt de acord ca prin scrierea unui material (orice tip de mesaj: comentariu, post, articol, etc.) in FORUM IMM, transmit FORUM IMM un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul FORUM IMM sau afiliatilor FORUM IMM.

  8. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a link-urilor spre alte site-uri sau forumuri.

  9. Nu este permisă reclama, în orice scop, fără acordul administratorului forumului. În această categorie se includ şi mesajele în forum şi mesajele private care menţionează datele de contact ale autorului mesajului. În cazul în care doriţi să faceţi reclamă în cadrul site-ului vă rugăm să contactaţi administratorul. Orice mesaj care intră în această categorie va fi şters fără preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat.

  10. Este interzisă reclama în semnătura, avatare sau nume de utilizatori.

  11. Membrii forumului nu au dreptul să se dea drept administratori sau moderatori. Încercarea de a acţiona ca administrator sau moderator este interzisă şi duce la primirea de sacţiuni.

  12. Membrii forumului care vor acţiona împotriva creării unei comunitaţi pe acest forum vor fi banaţi definitiv.

  13. Este interzis a se posta copia totală sau parţială a unui mesaj privat primit pe forum sau în orice sistem de mesagerie, care conţine insulte, jigniri sau acuze nefondate aduse echipei de administratori/moderatori sau la adresa oricarui membru al comunitaţii.

  14. Titlul unui subiect nou trebuie sa fie clar şi relevant pentru mesajul postat astfel încât cititorii să nu fie induşi în eroare. Nu folosiţi nume de subiecte de genul: “HELP”, “EROARE” şi nu scrieţi numai cu majuscule.

  15. Repostarea unui subiect ce a fost deja închis/şters este interzisă. Se poate solicita redeschiderea lui printr-un mesaj privat argumentat adresat moderatorului care l-a închis.

  16. Administratorii şi moderatorii au dretul de a edita, şterge mesajele şi/sau închide topicuri. Daca mesajul dvs. a fost şters sau editat atunci însemnă ca această acţiune a avut la bază un motiv întemeiat. Vă rugăm să respectaţi instrucţiunile lor.

  17. În cazuri exteme, ne rezervăm dreptul de a închide conturi chiar dacă nu se aplică niciuna din regulile de mai sus.

  18. În orice situaţie neacoperită specific de prezentul regulament, administratorii forumului au întotdeauna ultimul cuvânt.


  FORUM IMM îşi rezervă dreptul de a schimba regulamentul cu sau fără preaviz.


  Acest regulament a fost adoptat la 1 noiembrie 2015. #